Results 1 to 11 of 11

Thread: Mobile Site

  1. #1
    Premium Member

    Slow Traveler

    Join Date
    Jun 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    8,207

    Mobile Site

    Is it just me or does the mobile site not show attachments. I noticed that when Marcia posted a photo as an attachment on the blog, it did not show when using the mobile site.

  2. #2
    Moderator Premium Member
    Moderator

    Slow Traveler

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    5,883
    Looking into this, Jane.

  3. #3
    Premium Member

    Slow Traveler

    Join Date
    Jun 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    8,207
    Quote Originally Posted by Panda View Post
    Looking into this, Jane.
    Thanks, Susan

  4. #4
    Moderator Premium Member
    Moderator

    Slow Traveler
    Roz's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Napa, CA
    Posts
    9,713
    From doing a little testing, it appears to me that my iPad can see the attachments. The iPhone can see graphic attachments only when I select "Full site" not "mobile site." However, if the graphic is uploaded with the "Insert Image" option, it should be visible with a mobile device. See the graphics in this thread, and see if that is the same for you.

    This is a learning period for everyone, and we are all uncertain as to how a lot of this new software works!

    - Roz

  5. #5
    Premium Member
    Moderator

    Slow Traveler
    Kim's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    NJ USA
    Posts
    24,224
    It looks like ipads default to the full version while phones to the mobile. It may be a function of the style used for mobile browsers and/or a setting. I'll take a look at it when I'm back at my desk on Monday to see what I can do.

  6. #6
    Premium Member

    Slow Traveler

    Join Date
    Jun 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    8,207
    I just checked and now Marcia's attachment shows. The day I posted, I needed to go to the full site t see it. Wonder if I am still on full site. Will try to play with this.

  7. #7
    Premium Member

    Slow Traveler

    Join Date
    Jun 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    8,207
    Ok. I just went to default mobile site and could not see Marcia's attachment. I need to move t full within is fine with me but maybe confusing.

  8. #8
    Premium Member
    Moderator

    Slow Traveler
    Kim's Avatar
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    NJ USA
    Posts
    24,224
    Okay Jane, try again. For now, you can tell it's the mobile version b/c it still has the blue grays coloring for the most part. Also, just the look and feel is a bit different.

  9. #9
    Premium Member

    Slow Traveler

    Join Date
    Jun 2001
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    8,207
    Hi Kim, I am using the mobile default now and Marcia's picture is showing this time. Thanks for the fix.

  10. #10


    Slow Traveler
    aap519's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Chicago
    Posts
    811
    Works great Kim. Here's a screenshot of the mobile site off my phone with the graphic link that Roz posted:
    Attached Images Attached Images

  11. #11

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •